Επισκευές Φορτηγών

Επισκευές Φορτηγών

Γνήσιo Service Volvo

Με τη ΑΦΟΙ ΚΗΡΟΜΥΤΗ, γνωρίζετε ότι το φορτηγό σας τυγχάνει του service που αξίζει. Η εταιρεία διαθέτει κορυφαίο προσωπικό και κορυφαία τεχνολογία:

Κορυφαίο προσωπικό

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας αποτελείται από 28 τεχνίτες και βοηθούς τεχνιτών και 7 υπαλλήλους για τις υπόλοιπες διοικητικές υπηρεσίες. Όλοι οι τεχνίτες είναι άριστα καταρτισμένοι, με συνεχή παρακολούθηση σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.  Οι κορυφαίοι τεχνίτες μας εγγυώνται άριστο ποιοτικό αποτέλεσμα εργασίας, τάχιστη εξυπηρέτηση και είναι σε θέση να σας προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και να καλύψουν κάθε ανάγκη σας. Η εταιρεία μας έχει πιστοποίηση ISO 9001.

Κορυφαία τεχνολογία

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας μας καλύπτουν εμβαδόν 2500 τ.μ. και είναι εξοπλισμένες με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και εξοπλισμό. Διαθέτουμε πλήρη σειρά ειδικών εργαλείων και όλα τα συστήματα διάγνωσης και βάσεις δεδομένων που χρειάζονται για το service του φορτηγού σας.

Γιατί να επιλέξετε εμάς;


✔ Πιστοποίηση ISO:9001
Η εταιρεία μας λειτουργεί έχοντας πιστοποιηθεί με ISO:9001, εξασφαλίζοντας στους πελάτες της άριστο ποιοτικό αποτέλεσμα εργασίας και ταχύτερη εξυπηρέτηση.

✔ Είμαστε 35 χρόνια στον χώρο
Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1984 και εδώ και 35 χρόνια ακολουθεί μια πορεία αναγνώρισης και καταξίωσης στο χώρο της επισκευής φορτηγών οχημάτων VOLVO.

✔ Έχουμε 94,9% διαθεσιμότητα ανταλλακτικών
Η εταιρεία μας είναι ο μεγαλύτερος επισκευαστής της Volvo στην Ελλάδα με τη μεγαλύτερη διαθεσιμότητα Γνήσιων Ανταλλακτικών Volvo στην αγορά, 94,9%.

✔ Είμαστε πάντα κοντά σας
Σε περίπτωση που χρειαστεί, ερχόμαστε για επισκευή στην τοποθεσίας σας, όπου και να βρίσκεστε ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

ΑΦΟΙ ΚΗΡΟΜΥΤΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ©2019 | Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. | Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και Όροι Χρήσης