Ανταλλακτικά – Προϊόντα

γνήσια ανταλλακτικά volvo

Γνήσια Ανταλλακτικά Volvo

Τα στάνταρ μας είναι υψηλά και για τα ανταλλακτικά μας. Στην εταιρεία μας χρησιμοποιούμε μόνο Γνήσια Ανταλλακτικά Volvo. Έτσι είστε σίγουροι ότι το φορτηγό σας έχει τη μέγιστη απόδοση, με υψηλή οικονομία καυσίμου και χαμηλές εκπομπές ρύπων. Για να το θέσουμε απλά, τα γνήσια ανταλλακτικά Volvo σας προσφέρουν το χρόνο διαθεσιμότητας που δεν μπορούν να σας προσφέρουν τα άλλα ανταλλακτικά.

Δύο χρόνια εγγύηση

Παρέχουμε δύο χρόνια εγγύηση στα τοποθετημένα Γνήσια Ανταλλακτικά Volvo. Η εγγύηση καλύπτει την επισκευή ή την αντικατάσταση των ανταλλακτικών. Ακόμα και τυχόν επακόλουθες ζημιές. Εάν κάποιο εξάρτημα παρουσιάσει βλάβη, κατά τα πρώτα 2 χρόνια λόγω ελαττώματος που καλύπτεται από την εγγύηση, θα καλύψουμε την επισκευή ή την αντικατάσταση του.

 

Η μεγαλύτερη διαθεσιμότητα στην Ελλάδα


Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΗΡΟΜΥΤΗ είναι ο μεγαλύτερος επισκευαστής της Volvo στην Ελλάδα με τη μεγαλύτερη διαθεσιμότητα Γνήσιων Ανταλλακτικών Volvo στην αγορά (διαθεσιμότητα ανταλλακτικών 94,9%, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Volvo Parts Co.).

Έτσι εγγυάται τη διαθεσιμότητα των περισσότερων ανταλλακτικών που θα χρειαστεί το Φορτηγό σας. Ως μέλος του επίσημου δικτύου επισκευαστών της Volvo εγγυάται την άμεση παραγγελία και παράδοση του ανταλλακτικού σας.

Κατηγορίες Ανταλλακτικών


Αμάξωμα Εξωτερικό Αμάξωμα Εσωτερικό Σύστημα Ανάρτησης Σύστημα Διεύθυνσης Σύστημα Πέδησης - Αέρα Σύστημα Μετάδοσης Σύστημα Μηχανής Σύστημα Κλιματισμού Ηλεκτρικό - Ηλεκτρονικό Σύστημα Λιπαντικά Φίλτρα Αξεσουάρ
ΑΦΟΙ ΚΗΡΟΜΥΤΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ©2019 | Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. | Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και Όροι Χρήσης