Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η εταιρεία με την επωνυμία «ΑΦΟΙ ΚΗΡΟΜΥΤΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.», που εδρεύει στην διεύθυνση «ΘΕΣΗ ΝΤΡΑΖΕΖΑ, ΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΚ19600, ΕΛΛΑΔΑ», ως ελεγκτής των δεδομένων που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα ενημερώνει τους επισκέπτες αυτής ότι η επεξεργασία των παρεχόμενων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (στο εξής «δεδομένα») γίνεται εγγράφως, με ηλεκτρονικά ή τηλεπικοινωνιακά μέσα, προκειμένου να τους παρασχεθεί η αιτούμενη υπηρεσία. Τα στοιχεία των χρηστών που αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο διαδικτυακό τόπο παραμένουν απόρρητα και δεν διαβιβάζονται ούτε κοινοποιούνται σε τρίτους. Οι χρήστες της ιστοσελίδας δεν υποχρεούνται να χορηγούν τα προσωπικά δεδομένα τους. Ωστόσο, εάν δεν το πράττουν, ενδέχεται να εμποδίζεται η παροχή της αιτούμενης υπηρεσίας.

Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών της ιστοσελίδας δεν θα διαδοθούν ούτε και θα αποκαλυφθούν σε τρίτους. Ενδέχεται όμως να γνωστοποιηθούν στους υπαλλήλους, που χρησιμοποιούνται από τον ελεγκτή δεδομένων της ιστοσελίδας και στους οποίους αυτός έχει αναθέσει την παροχή υπηρεσιών του, καθώς επίσης και σε υπαλλήλους δεδομένων και διαχειριστές, στους οποίους ο ελεγκτής επεξεργασίας παρέδωσε μια ενημερωμένη λίστα των δεδομένων της ιστοσελίδας. Σε οποιαδήποτε στιγμή οι χρήστες της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να ελέγχουν τα προσωπικά δεδομένα τους και να ζητούν τη διόρθωση, την ανανέωση, ή διαγραφή τους, καθώς και να ασκούν τα δικαιώματα που τους παρέχονται από τις διατάξεις του Νόμου 2472/1997 και του Κανονισμού Ε.Ε. 2016/679, με γραπτό αίτημά τους στην διαχειρίστρια της ιστοσελίδας εταιρεία «ΑΦΟΙ ΚΗΡΟΜΥΤΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.», στην διεύθυνση «ΘΕΣΗ ΝΤΡΑΖΕΖΑ, ΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΚ19600, ΕΛΛΑΔΑ» ή στην ιστοσελίδα kiromitis.gr, κάνοντας κλικ στην επιλογή «Επικοινωνία».

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL. Η πρόσβαση στα συστήματα της ιστοσελίδας kiromitis.gr (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.

Η επίσκεψη και η χρήση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας kiromitis.gr συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων.

Χρήση Cookies
Η ιστοσελίδα kiromitis.gr χρησιμοποιεί αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης (cookies) για την βελτίωση της εμπειρίας χρήσης. Τα coοkies είναι απαραίτητα αρχεία προκείμενου να διευκολύνουν συγκεκριμένες λειτουργίες της ιστοσελίδας, καθώς διασφαλίζουν την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της.

Τι είναι τα cookies;
Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία μία ιστοσελίδα αποθηκεύει στον υπολογιστή σας ή στην κινητή σας συσκευή όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα. Με τον τρόπο αυτό, η ιστοσελίδα θυμάται τις ενέργειές σας και τις προτιμήσεις σας (όπως κωδικός σύνδεσης, γλώσσα, μέγεθος γραμματοσειράς και άλλες προτιμήσεις απεικόνισης) για ένα χρονικό διάστημα, κι έτσι δεν χρειάζεται να εισάγετε τις προτιμήσεις αυτές κάθε φορά που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα ή φυλλομετρείτε τις σελίδες του.

Πώς χρησιμοποιούμε τα cookies;
Απολύτως Απαραίτητα – Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας, σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του, όπως πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας.

Cookies Επιδόσεων – Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα, για παράδειγμα, ποιες σελίδες επισκέπτονται συχνότερα και αν λαμβάνουν μηνύματα σφαλμάτων από ιστοσελίδες. Αυτά τα cookies συλλέγουν συγκεντρωτικές, ανώνυμες πληροφορίες που δεν ταυτοποιούν κάποιον επισκέπτη. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη βελτίωση των επιδόσεων μίας ιστοσελίδας.

Cookies Λειτουργικότητας – Αυτά τα cookies επιτρέπουν στην ιστοσελίδα να θυμάται τις επιλογές του χρήστη όπως το όνομα χρήστη ή τη περιοχή ώστε να παρέχει βελτιωμένες και προσωποποιημένες λειτουργίες. Οι πληροφορίες που συλλέγουν αυτά τα cookies είναι ανώνυμες και δεν είναι δυνατόν να παρακολουθήσουν την δραστηριότητα της περιήγησης σε άλλες ιστοσελίδες.

Cookies Στόχευσης – Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο σε εσάς και τα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την προβολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών, τον περιορισμό προβολών διαφήμισης ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας.

Πώς να ελέγχετε τα cookies
Μπορείτε να ελέγχετε και/ή να διαγράφετε τα cookies ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Μπορείτε να διαγράψετε όλα τα cookies που βρίσκονται ήδη στον υπολογιστή σας, όπως και να ρυθμίσετε τους περισσότερους φυλλομετρητές κατά τρόπο που να μην επιτρέπουν την εγκατάσταση cookies. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή, ίσως χρειαστεί να προσαρμόζετε εσείς από μόνοι σας ορισμένες προτιμήσεις κάθε φορά που επισκέπτεστε την , και επίσης ενδέχεται να μην λειτουργούν και μερικές υπηρεσίες.

 

Όροι χρήσης Ιστοσελίδας

Η ιστοσελίδα kiromitis.gr αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρίας με επωνυμία «ΑΦΟΙ ΚΗΡΟΜΥΤΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.»

Tα πνευματικά δικαιώματα του Περιεχομένου (π.χ. προγράμματα, πληροφορίες, δεδομένα, εμπορικά σήματα, λογότυπα και οποιαδήποτε άλλα διακριτικά γνωρίσματα) και των Υπηρεσιών της ιστοσελίδας kiromitis.gr που έχουν εισαχθεί στο Διαδίκτυο, προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου της ιστοσελίδας. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της εταιρείας «ΑΦΟΙ ΚΗΡΟΜΥΤΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.» ή οιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Η χρήση της ιστοσελίδας πρέπει να γίνεται για προσωπική και ιδιωτική χρήση αποκλειστικά για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που να μην περιορίζει ή εμποδίζει τη χρήση του από τρίτους. Ο επισκέπτης υποχρεούται να χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα σύμφωνα με το νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους, και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις, που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία αυτής ή να επηρεάσουν ή να θέσουν σε κίνδυνο την παροχή των υπηρεσιών της.

Όπου η παρούσα ιστοσελίδα εμπεριέχει παραπομπές σε ιστοσελίδες τρίτων, η εταιρεία «ΑΦΟΙ ΚΗΡΟΜΥΤΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.» δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των σελίδων αυτών καθώς και για οποιαδήποτε ζημία ή βλάβη τυχόν προκύψει από τη χρήση τους, καθώς ο επισκέπτης έχει πρόσβαση σε αυτές αποκλειστικά με δική του επιλογή και ευθύνη.

Τα ονόματα, σήματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα, που αντιπροσωπεύουν την ιστοσελίδα kiromitis.gr ή τρίτα μέρη και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα της εταιρείας «ΑΦΟΙ ΚΗΡΟΜΥΤΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.» ή των τρίτων μερών, προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων και εμπορικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Η εμφάνισή τους στην ιστοσελίδα δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Η εταιρεία «ΑΦΟΙ ΚΗΡΟΜΥΤΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.» δύναται να τροποποιεί, οποτεδήποτε, μονομερώς και κατά την κρίση της, τους παρόντες όρους χρήσης. Οι επισκέπτες/χρήστες φέρουν την ευθύνη να ελέγχουν περιοδικά αν έχουν επέλθει τροποποιήσεις στους παρόντες όρους χρήσης. Η επίσκεψη και χρήση στην ιστοσελίδα kiromitis.gr μετά την επέλευση τυχόν τροποποιήσεων θα λογίζεται ως ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων χρήσης, όπως αυτοί θα έχουν τυχόν τροποποιηθεί.

Η επίσκεψη στην ιστοσελίδα kiromitis.gr και η χρήση των υπηρεσιών της συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων.

ΑΦΟΙ ΚΗΡΟΜΥΤΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ©2019 | Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. | Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και Όροι Χρήσης